Personvernerklæring

Overordnet

Denne personvernerklæringen forteller hvordan MINGA samler inn og behandler personopplysninger. Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos oss, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

1. Personopplysninger

For å gjennomføre et kjøp på minga.no trenger vi navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre.

Vi er lovpålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering i 10 år.

For forskjellige formål kan vi trenge andre personopplysninger. Hvilke personopplysninger og formålet med disse er beskrevet her i personvernerklæringen.

1.1 Utlevering av varer

Vi samarbeider med PostNL for transport av varer. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse og telefonnummer.

1.2 Nyhetsbrev

Ved ordre bestilling eller påmelding vil vi sende ut regelmessig nyhetsbrev per e-post 1-2 ganger per måned. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev ved å ta kontakt med kundeservice eller benytte deg av avmeldingslenken som er i nyhetsbrevet. Det vil også bli
sendt ut e-post via tredjeparter for ordrebehandling, betaling og
tilbakemelding på bestillingen.

2. Dine rettigheter

MINGA vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger enn som beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet, eller dersom vi får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for MINGA, som beskrevet i personvernerklæringen.

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som MINGA har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg og ikke noen andre.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

3. Informasjonskapsler (Cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler slik at vi kan gi deg den beste brukeropplevelsen som mulig. Informasjonskapsler lagres i nettleseren din og utfører funksjoner som å gjenkjenne deg når du går tilbake til vår nettside og hjelper teamet vårt med å forstå hvilke deler av nettstedet du synes er mest interessant og nyttig.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet, sesjonshåndtering, analyse, personifisering og markedsføring. Funksjonelle informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere.  Statistikk og markedsføring cookies blir brukt til analyser, markedsføring og personifisering av websiden.

Du kan lese mer on våre informasjonskapsler/cookie-erklæring her: https://www.minga.no/informasjonskapsler

4. Tredjeparts nettsteder

Denne personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparts-nettsteder koblet til via lenker på nettstedet vårt. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringene til disse nettstedene før du bruker disse nettstedene.

5. Ansvar

Vi tar passende sikkerhetstiltak for å begrense misbruk av og uautorisert tilgang til personopplysningerDette sikrer at bare de nødvendige personene har tilgang til dataene dine, at tilgang til dataene er beskyttet, og at våre sikkerhetstiltak regelmessig blir gjennomgått. MINGA skal imidlertid ikke holdes ansvarlig for noe tap, direkte og / eller indirekte, påført en bruker av nettstedet, som oppstår som et resultat av ulovlig bruk av systemene fra en tredjepart.

6. Endringer i erklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Det anbefales at du konsulterer denne personvernerklæringen regelmessig for å være klar over eventuelle endringer. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene.

7. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte oss på e-post: personvern@minga.no

5% Rabatt
5% Rabatt
70% Rabatt
5% Rabatt
10% Rabatt
20 % Rabatt
5% Rabatt
10% Rabatt
5% Rabatt
50% Rabatt
5% Rabatt
10% Rabatt
Garantert vinnersjanse! Få opptil 70 % Avslag!
Ikke gå glipp av denne unike sjansen til å vinne! Legg inn din email adresse og prøv lykkehjulet!
Regler:
  • 1 spill per bruker
  • Juks vil bli diskvalifisert
  • Krever gyldig email
  • Ved å spille godtar du mottak av nyhetsbrev via email. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev
Skroll til toppen