Vilkår og betingelser

 • Du må være minst 18 år for å kunne inngå abonnement og handel på minga.no
 • Våre priser er oppgitt i norske kroner og er inkludert merverdiavgift og eventuelt andre gebyrer og avgifter som staten til enhver tid fastsetter. En eventuell prisendring vil være i takt med normal prisutvikling i markedet.
 • Varene sendes direkte til din postadresse som vanlig brevpost og ihht postens standard leveringsbetingelser. Vi pakker og leverer varene til posten i løpet av 1-2 virkedager. Det tar normalt 4-9 virkedager før du får varene i postkassen din, alt etter hvor i landet du bor.
 • Angrerett: Iht angrerettloven er det 14 dagers ubetinget returrett på abonnementets første leveranse. Angrerettskjema er vedlagt i pakken. Produktene i de neste leveransene du mottar er identisk med produktene i den første og det er derfor ikke returrett på de varene du mottar etter første levering. Du kan derimot fryse eller avslutte abonnementet når som helst.

  For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet returneres til oss i samme mengde og stand som du mottok det. Angreretten gjelder ikke dersom forsegling er brutt da dette er varer som forringes, går ut på dato og trenger kvalitetsikring. Dersom du vil benytte deg av angreretten eller har spørsmål i den forbindelse, bes du ta kontakt med kundeservice@minga.no. Varene skal returneres innen 14 dager etter at melding om bruk av angreretten er gitt.

  Merk at ved benyttelse av angreretten må du selv bære returkostnaden. Husk å legge ved signert angrerettskjema slik at vi får koblet returen din opp mot abonnementet ditt. Tilbakebetaling ved bruk av angreretten skal skje innen 14 dager etter returvaren er mottatt, dersom faktura er betalt.

 • Reklamasjon: Du har full reklamasjonsrett etter gjeldende lover. Dersom en vare har feil eller mangler kan du enten kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til forbrukerkjøpsloven. For å kunne gjøre en mangel gjeldende må du kontakte kundeservice innen rimelig tid.
 • Ved abonnement må du gi beskjed til kundeservice senest 14 dager før neste forsendelse hvis du ønsker å stå over en forsendelse, endre antall tilsendte pakker, melde fra om flytting eller fremskynde din neste forsendelse.
 • Vi har ingen bindingstid eller krav til minstekjøp. Du kan når som helst si opp abonnementet ved å kontakte kundeservice på kundeservice@minga.no. Oppsigelse må meldes senest 14 dager før neste ordinære forsendelse. Sies abonnementet opp senere enn dette og etter at varen er sendt fra oss, forplikter du deg til å motta og betale for denne leveringen.
 • Ved kjøp av MINGA produkter vil du motta nyhetsbrev per e-post (ref markedsføringsloven § 15 tredje ledd, behandlings-grunnlag artikkel 6 nr. 1 bokstav f.). Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev ved å benytte deg av avmeldingslenken som er i nyhetsbrevet. Det vil også bli sendt ut e-post via tredjeparter for ordrebehandling, betaling og tilbakemelding på bestillingen.
 • Vårt mål er å øke bevisstheten av de helsebringende egenskapene som moringa kan bidra med og vi gjør vårt ytterste for å holde relevante kilder og data oppdatert og korrekt. MINGA skal ikke holdes ansvarlig for noe tap, direkte og/eller indirekte, påført en bruker av nettstedet, som oppstår som følge av bruk av data, råd eller ideer levert av eller på vegne av MINGA via dette nettstedet. Du samtykker i at det er ditt ansvar å holde deg oppdatert på eventuelle endringer i materialet og informasjonen som finnes på dette nettstedet.
 • Vi driver samarbeid med One Tree Planted hvor vi planter 1 tre for hver gjennomførte bestilling. Et samarbeid vi ønsker å fortsette med så langt det lar seg gjøre. Samarbeidspartner og bidragsyting kan likevel endres underveis. Dette vil i så tilfelle bli annonsert på vår nettside. Et returnert produkt regnes ikke som en gjennomført bestilling.
 • Alle immaterielle rettigheter til innhold på dette nettstedet er tildelt MINGA. Kopiering, spredning eller en hvilken som helst annen bruk av materiale er ikke tillatt uten skriftlig tillatelse fra MINGA.
 • Fornøyd kunde garanti gjelder kun 1 gang per husstand og kan senest tas i bruk 90 dager etter ordre dato. Vi trenger også informasjon om årsaken til at du som kunde ikke er fornøyd med produktet, undersøkelseskjema vil bli sendt ut per mail. Din tilbakemelding vil sikre at vi kan forbedre produktene våre. Refusjon blir kun utført for 1 produkt av hver type. Ønskes refusjon for ytterligere produkter må disse sendes i retur, uåpnet og i original forseglet pakning. Fraktkostnader dekkes ikke.
 • Tvister: Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forliksrådet. Du kan også bringe tvister inn for Forbrukertvistutvalget og Forbrukerrådet
5% Rabatt
5% Rabatt
70% Rabatt
5% Rabatt
10% Rabatt
20 % Rabatt
5% Rabatt
10% Rabatt
5% Rabatt
50% Rabatt
5% Rabatt
10% Rabatt
Garantert vinnersjanse! Få opptil 70 % Avslag!
Ikke gå glipp av denne unike sjansen til å vinne! Legg inn din email adresse og prøv lykkehjulet!
Regler:
 • 1 spill per bruker
 • Juks vil bli diskvalifisert
 • Krever gyldig email
 • Ved å spille godtar du mottak av nyhetsbrev via email. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev
Skroll til toppen